Nattou hond met veiligheidsriem

Simply for kids hobbelpaard

Simply for Kids heeft een heldere en duidelijke visie. Als we iets maken dan is het alleen voor kinderen. Dus spring niet zelf op een hobbelpaard van dit Nederlandse merk, want daar is die niet voor gemaakt. Met een prachtige klassieke en eigentijdse speelgoed lijn weet Simply voor Kids steeds weer te verrassen. 

 

Bij Simply for Kids begon het destijds met een paar prachtige stukken houten speelgoed. Al snel bleek dat dit een schot in de roos was. Met de opkomst van de grote bedrijvigheid in het Verre Oosten, waar meer en meer plastic producten werden gemaakt, kwamen er een aantal lastige jaren voor deze Nederlandse firma. Echter blijkt dat de aanhouder wint. De voorliefde voor kwalitatief, milieuvriendelijker en tijdloos speelgoed is de afgelopen jaren weer fors toegenomen. Hier heeft Simply for Kids fantastisch op ingespeeld en met een uitgelezen assortiment houten speelgoed een sterke positie veroverd op de Nederlandse markt. Zo bestaat het huidige assortiment onder andere uit loopwagens, houten blokken, brandweerwagens, poppenwagens, poppenhuizen, houten fornuizen, leuke strijkplankjes en nog veel meer. Dit duurzame speelgoed is van hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Zo is er klassiek houten speelgoed voor meisjes, maar ook specifiek voor jongens. Echter wordt er bij Simply for Kids strategisch ingespeeld op de vraag van de consument, waarbij neutrale kleuren worden gebruikt. Neutraal speelgoed wordt vaak door het tweede kind weer gebruikt, hetgeen kwalitatief dan ook geen enkel probleem is. Uiteraard zijn alle producten voorzien van garantie en het CE keurmerk. Hobbelpaarden.nl is officieel dealer van Simply for Kids.
 
Beste klant,

Helaas heeft uw zoekterm geen resultaat opgeleverd.

Vul een nieuwe zoekterm in, of neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op 0541-228062.

Met vriendelijke groet,

hobbelpaarden.nl
Naar home