• Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Balance Board

Omdat een Balance Board overal en nergens voor gebruikt kan worden, daagt dit kinderen uit om zelf wat te verzinnen. Bekijk hier ons ruime aanbod. 

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Evenwicht & fantasie 

Een balance board, wat is het precies en wat kun je er mee? Het is een gebogen houten plank. Klinkt simpel, maar de speelmogelijkheden zijn eindeloos! Het kan fungeren als een wip, een glijbaan, een poppenbedje, een (auto)tunnel, een brug of een boot. Kun jij nog meer verzinnen? Het houten balansboard is een fantastische tool die de fantasie van kinderen prikkelt. Daarnaast is het een geweldig hulpmiddel voor kids om het evenwicht te ontwikkelen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De afmeting van het balansbord is 81x30x27 cm en het maximale belastbare gewicht is 100 kg. Er zijn uitvoeringen in verschillende kleuren.

Met of zonder beschermmat

Wat ook verkrijgbaar is in diverse kleuren zijn de balance board beschermmatten. Deze matten zijn gemaakt van foam en zijn voorzien van een mooi reliëf, een patroon. Dit foam is slijtvast materiaal. Hierdoor bescherm je het board zelf, maar ook de vloer waar hij op staat. Zo kan er zorgeloos binnenshuis mee gespeeld worden. De beschermmatten zijn verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, grijs, donkerblauw en roze. Welke kleur vind jij het mooist? De achterzijde van de mat is als een sticker. Je haalt het beschermlaagje eraf om hem vast te kunnen plakken. Let op dat je de mat in één keer goed plakt, want deze zit direct vast op het board. We raden aan om eerst een klein stukje vast te plakken en dan langzaam het beschermlaagje steeds verder af te pellen. Op deze manier kun je de beschermmat netjes recht op het houten balansbord plakken. De beschermmatten zijn los verkrijgbaar of in combinatie met een balance board. 

Graveren

Het is mogelijk om een houten balance board van Bandits & Angels te laten graveren! Geef je het als een persoonlijk cadeau? Laat de naam van de jarige erin graveren. Is het een zakelijk cadeau? Dan kunnen we ook jouw bedrijfsnaam of -logo erin graveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Contact

Hobbelpaarden.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228062
Contact
Facebook

© 2022 Hobbelpaarden.nl is onderdeel van XLShop