• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Houten hobbelpaard

Een houten hobbelpaard is een prachtig stuk educatief speelgoed. Op een hobbelpaard gemaakt van hout leert je kind het evenwicht goed te bewaren.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Hobbelpaard van hout

Evenwicht bewaren - heeft je kind in het begin hier moeite mee?  Dan kun je kiezen voor een hobbelpaard met veiligheidsbeugel. Een houten hobbelpaard is doorgaans gemaakt van beukenhout. Stevig, stabiel en betrouwbaar materiaal. Daarnaast is er natuurlijk veel aandacht besteed aan de looks van de verschillende modellen. Bekijk ons complete aanbod met deze authentieke houten hobbelpaard modellen en kies jouw favoriet.

Een houten hobbelpaard spreekt tot de verbeelding en is fantastisch speelgoed voor de allerkleinsten. Het leuke ervan is namelijk dat kinderen, door heen en weer te gaan, zelf de schommelende beweging kunnen maken. Speelgoed van hout heeft in deze moderne tijd een nostalgisch karakter en kinderen vinden het materiaal natuurlijk aanvoelen. Dat natuurlijke gevoel willen voelen en ervaren past natuurlijk perfect bij hobbelpaarden die van hout zijn gemaakt. Op onze website hebben wij variatie in het aanbod aangebracht en zijn er naast authentieke exemplaren die qua model en uitstraling gebaseerd zijn op het verleden ook moderne uitvoeringen te vinden. Bovendien geldt dat niet al het hobbelspeelgoed van hout in deze categorie uit paarden bestaat. Er zijn namelijk ook andere typen dieren en thema’s die daarvoor de basis vormen. Zo kan er desgewenst ook nog aansluiting gevonden worden bij de eigen voorkeuren voor een dier en gelet worden op de vormgeving en de kleur. Het houten hobbelpaard krijgt namelijk vaak een plekje in de woonkamer en dan is het wel zo leuk als de keuze kan worden afgestemd op het bestaande interieur.

In ons aanbod zijn er houten hobbelpaarden beschikbaar voor kinderen vanaf 1 jaar. Het speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar dat in deze categorie is te vinden, beschikt vrijwel standaard over een beugelzitje. De meeste kinderen in deze leeftijd kunnen nog maar net staan, maar nog niet lopen en beschikken nog niet over voldoende evenwicht om zelfstandig op het speelgoedpaard plaats te nemen. Om uw baby toch te kunnen laten hobbelen, is dit speelgoed van een veilig zitje voorzien. Zo kan je kind er niet vanaf vallen en toch enorm veel plezier beleven aan het hobbelen. Overigens hebben wij in het aanbod ook hobbelspeelgoed met een zitje dat pas vanaf een leeftijd vanaf 1,5 jaar geschikt is. Dit heeft er vaak mee te maken dat het formaat groter is en/of de zithoogte hoger. Hierdoor vallen deze hobbelpaarden in een andere leeftijdscategorie. Bij alle houten hobbelpaard modellen, uit alle leeftijdscategorieën, mag je verwachten dat je het hobbelpaard langdurig kunt gebruiken. Om er langer plezier van te hebben, geldt voor meerdere modellen dat het zitje of de beugels er na verloop van tijd vanaf kunnen worden gehaald. Hierdoor kan je kind al op jonge leeftijd gebruik maken van het hobbelpaard en er ook op oudere leeftijd plaats op nemen. De meeste houten hobbelpaard modellen staan daardoor garant voor jarenlang schommel plezier. Wij bieden meerdere merken en modellen aan, zodat je altijd een ruime keuze hebt om het leukste houten hobbelpaard te vinden en online te bestellen. Bekende en minder bekende merken zoals Bandits & Angels, Pinolino, Vilac, Pintoy, Janod en Wishbonebike kunt jij bij ons volop in ons assortiment terug vinden. Met een aanbod van meer dan 25 verschillende modellen is er altijd wel een houten hobbelpaad dat perfect bij jouw wensen aansluit.

© 2024 Hobbelpaarden.nl is onderdeel van XLShop