• Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Nattou hobbelpaard

Een Nattou hobbelpaard geeft meer plezier dan hobbelen alleen. Bij Hobbelpaarden.nl kun je het favoriete Nattou hobbelpaard vinden en gelijk bestellen. 

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Unieke designs

Hoogwaardige kwaliteit

Het onderstel van een Nattou hobbelpaard is standaard gemaakt van hout. Door de lichte buiging en ronding van het hout kan ieder kind heerlijk hobbelen. Bovenop het onderstel is het hobbeldier geplaatst en dat is vervaardigd van zacht pluche. Kinderen kunnen dan ook op een comfortabele manier zitten en zich bewegen. Een ander kenmerk van een Nattou hobbelpaard is dat er bij het ontwerp aan de veiligheid is gedacht. Het speelgoed is namelijk geschikt voor kinderen van ongeveer een jaar en die kunnen nog niet allemaal evengoed staan en het evenwicht bewaren. Daarom is er een comfortabel zitje dat eveneens van zacht pluche is gemaakt. Dat zitje is aan drie kanten gesloten, zodat je kindje er niet vanaf kan vallen. De voetjes kunnen op de voetensteunen op het houten onderstel worden geplaatst en de handjes kunnen de handvaten tijdens het hobbelen omklemmen. Overigens is er voor extra bescherming tijdens het hobbelen een veiligheidsriempje dat gebruikt kan worden.

Meerdere uitvoeringen

Een Nattou hobbelpaard is bij Hobbelpaarden.nl in verschillende leuke variaties verkrijgbaar met keuze uit diverse diersoorten. Er zijn Nattou hobbeldieren in de vorm van een hond, egel, olifant en nog meer diersoorten beschikbaar in ons aanbod. Het leuke van alle hobbelpaarden van dit merk is dat ieder diersoort een eigen unieke naam heeft gekregen. De modellen variëren naast diersoort ook nog eens van kleur, zodat je daarmee eventueel ook rekening kunt houden bij het maken van een keuze. De afbeeldingen van de Nattou hobbelpaarden spreken al voor zich, maar meer informatie wordt geboden als je op de afbeelding klikt. Door de leukste modellen met elkaar te vergelijken, is het gemakkelijk om tot een keuze te komen. Het Nattou hobbelpaard van je keuze kan daarna gelijk worden besteld. Wij beschikken over een ruime voorraad en de levertijd is doorgaans dan ook op slechts één dag gesteld. 

© 2024 Hobbelpaarden.nl is onderdeel van XLShop