• Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Pluche hobbelpaard

Een pluche hobbelpaard is ook superleuk om mee te hobbelen en mee te knuffelen. Bekijk ook de pluche hobbelpaarden met geluid.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Hobbelpaard van pluche

Mooi afgewerkt

Een pluche hobbelpaard is voor kleine kinderen heerlijk speelgoed om ontspannen te kunnen schommelen. De schommelende beweging geeft direct ontspanning, maar het kan natuurlijk ook spannend worden gemaakt door harder te gaan schommelen. Op een gladde vloer zal het hobbeldier bij krachtige bewegingen overigens ook nog eens vooruit gaan. Dat zal op een ondergrond met vloerbedekking minder snel het geval zijn, maar dat maakt voor het plezier dat aan het schommelen wordt beleefd niets uit. De onderkant waar het hobbelpaard van pluche op steunt is rond afgewerkt en dat maakt het mogelijk om een schommelende beweging te maken. In vroegere jaren werd dit type speelgoed vooral van hout of zelfs van metaal gemaakt, maar tegenwoordig zijn er nog veel meer mogelijkheden. Het voordeel van een pluche hobbelpaard is het grote knuffelgehalte, zo wordt het niet alleen een paard om op te hobbelen, maar kan er ook met het dier worden geknuffeld. Kies jouw favoriete kleur, zoals wit of roze. Of kies een model speciaal voor meisjes.

Kwalitatief hoogwaardig

Bij Hobbelpaarden.nl is ervoor gekozen om alleen kwaliteitsspeelgoed aan te bieden, die kinderen ook het nodige comfort biedt. Zo zijn de pluchen hobbelpaarden in ons aanbod voor de kinderen comfortabel om op te zitten. De handjes vinden steun aan de zijsteunen die zich bij het hoofd bevinden en een deel van de knuffelbare hobbeldieren beschikt ook over steunen op het onderstel. Daar kunnen de voetjes op worden gezet om zo nog meer kracht te zetten bij het hobbelen. De term pluche hobbelpaard is in ons aanbod een algemene benaming voor hobbelspeelgoed. In het assortiment tref je dan ook niet alleen paarden aan waarop kan worden gehobbeld, maar ook andere hobbeldieren van pluche. Er zijn bijvoorbeeld ook hobbelbeesten die uitgerust zijn met een zitje. Dat vergroot de veiligheid en biedt de nodige stabiliteit voor jonge kinderen vanaf ongeveer 1 jaar. Als je kind de leeftijd van ongeveer anderhalf jaar heeft bereikt, kan er genoeg stabiliteit gevonden worden om zelfstandig te hobbelen. Er is ook speelgoed dat over extra’s beschikt, zoals een pluche hobbelpaard dat geluidjes maakt. Bij ieder model staat een beschrijving en kun je de verder specificaties doornemen om zo tot een keuze voor het ideale pluche hobbelpaard te komen.

© 2024 Hobbelpaarden.nl is onderdeel van XLShop