• Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Hobbelpaard baby

De leukste hobbelpaard voor je baby vindt je bij hobbelpaarden.nl. Baby's kunnen al vanaf 10 maanden in een hobbelpaard met een veiligheidsriempje. Marktleider is Nattou met prachtige collecties met grote zitting. Het hoge knuffelgehalte maakt deze modellen extra aantrekkelijk. Het hobbelpaard baby is er in verschillende soorten en maten.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Hobbelpaarden voor baby's

Een hobbelpaard baby is bij Hobbelpaarden.nl in vele variaties beschikbaar, maar hebben allemaal hetzelfde doel. Dat is namelijk kinderen zoveel mogelijk plezier laten beleven aan het hobbelen door zelf te bewegen. Het hobbelen staat centraal met het speelgoed in ons aanbod, maar er zijn ook leuke exemplaren die wat extra’s te bieden hebben. Dat varieert van de mogelijkheid het hobbelpaard door je baby geluidjes te laten maken tot het ermee knuffelen doordat het van zacht pluche materiaal is gemaakt. De basis in de vorm van het onderstel bestaat doorgaans uit hout, maar het hobbeldier zelf kan naast hout ook uit andere materialen bestaan, zoals stof of pluche. Wij streven ernaar om een zo gevarieerd mogelijk assortiment te bieden om aan zoveel mogelijk wensen tegemoet te komen. Dat is ook een van de redenen dat wij van meerdere merken verschillende modellen kunnen aanbieden.

Standaard denk je bij hobbelpaard baby ook daadwerkelijk aan een speelgoedpaard dat op een onderstel is bevestigd en waarop gehobbeld kan worden. De standaardterm is echter enigszins achterhaald doordat er ook vele andere dieren als basis zijn genomen. Je hoeft dan ook niet voor een paard te kiezen als je een ander lievelingsdier hebt, want wij bieden talloze hobbeldieren aan. Bijvoorbeeld in de vormgeving van een hond, maar ook met het ontwerp van een giraffe, schaap en koe. Voor je kleine meid hebben we speciale hobbelpaarden voor meisjes. Met betrekking tot de prijs geldt dat wij voor ieders budget een hobbelpaard baby beschikbaar hebben. Zo kun je door de prijsklasse in te stellen heel eenvoudig een overzicht gepresenteerd krijgen dat aan het budget tegemoetkomt. De prijsklasse varieert tot 50 euro en van 50 tot 100 euro. Daarnaast is er een beperkt aanbod te vinden in de hoogste prijsklasse tot 200 euro, maar die beschikken dan ook over een exclusief design en bijzondere kenmerken. Wij kunnen doorgaans direct vanuit voorraad leveren, zodat je baby snel kan kennismaken met het plezier van het hobbelen op een hobbelpaard. 

© 2024 Hobbelpaarden.nl is onderdeel van XLShop