• Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Hobbelpaard hout

Wij bieden houten hobbelpaarden aan van merken als Jip, Vilac en New Classic Toys. Dit zijn stevige houten hobbelpaarden. De kinderen kun veilig op deze hobbelpaarden zitten en zich vasthouden aan de handvaten. Een hobbelpaard van hout is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar, waarbij wij een veiligheidsbeugel of riempje adviseren. 

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Houten hobbelpaarden

Een hobbelpaard hout kan echt authentiek worden genoemd en is bij ons niet alleen verkrijgbaar in de traditionele uitvoering, maar ook met een moderner ontwerp. Het grootste deel van ons aanbod is overigens al geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Het is dan nog wel belangrijk om rekening te houden met het evenwicht en stabiliteit. In dat opzicht bieden wij ook meerdere modellen aan die over een zitje met een afneembare veiligheidsbeugel beschikken. Zo wordt eerst nog de nodige bescherming geboden en kunnen kinderen er niet van afvallen. Na verloop van tijd is het dan mogelijk om de veiligheidsbeugel van hobbelpaar hout te verwijderen en kunnen kinderen zelf opstappen en er weer van afstappen. Als je kind al wat ouder is en nu bijvoorbeeld al anderhalf jaar is geworden, dan zijn er ook speciale modellen beschikbaar die afgestemd zijn op die leeftijd. Zo heb je bij Hobbelpaarden.nl altijd de gelegenheid om een goede keuze te maken uit het gevarieerde aanbod.

Het zelf bewegen en hobbelen op een hobbelpaard van hout is voor kinderen natuurlijk geweldig, maar het oog wil uiteraard ook wat. Daarom zijn er in ons assortiment naast het hobbelspeelgoed met de vormgeving van een paard ook andere opties beschikbaar. Misschien vind je het wel leuker om je kindje bijvoorbeeld op een hobbelkoe te zien hobbelen of om heen en weer te bewegen op een brandweerauto of scooter. Wij hebben dan ook meer te bieden dan uitsluitend hobbelpaarden van hout, want ook voor andere hobbeldieren en hobbelspeelgoed met een specifiek thema kun je bij ons terecht. Met betrekking tot de merken is er net als ten aanzien van de prijs en thema’s diversiteit te vinden in ons aanbod. Jip is bijvoorbeeld een bekend speelgoedmerk, maar wij hebben eveneens speelgoed van andere merken in ons assortiment beschikbaar. Zo kun je onder meer een hobbelpaard hout aanschaffen van het merk I’m Toy, Pintoy en Pinolini. Je kunt bij je bestelling meteen zien wanneer het hobbelpaard van hout bij je thuis wordt afgeleverd en kunt eventueel zelf de afleverdatum kiezen.

© 2024 Hobbelpaarden.nl is onderdeel van XLShop