• Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Hobbelpaard Pluche

Een hobbelpaard pluche is speelgoed om op te hobbelen en om mee te knuffelen, omdat het materiaal zo heerlijk zacht is. Bij Hobbelpaarden.nl is er een divers aanbod beschikbaar, zodat altijd het leukste hobbelpaard van pluche kan worden gevonden. Overigens hebben wij niet alleen paarden om op te hobbelen, maar zijn er ook andere leuke hobbeldieren.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Hobbelpaarden van pluche

Een hobbelpaard pluche is bij de kleintjes vaak favoriet, want het materiaal voelt natuurlijk heerlijk zacht aan. Het hobbelen op het speelgoed staat uiteraard voorop door zelf te bewegen, maar het is ook fantastisch om met het beest te knuffelen. Aangezien iedereen een eigen voorkeur heeft met betrekking tot de kleur en ontwerp hebben wij een groot en divers aanbod beschikbaar om een keuze uit te maken. Naast dat er namelijk een hobbelpaard pluche in diverse ontwerpen beschikbaar is, kun je bij ons ook een keuze maken uit andere hobbeldieren van pluche. Misschien vind je het wel leuker om bijvoorbeeld koe of schaap te kopen, waarop gehobbeld kan worden. Zo hebben wij tal van pluchen hobbeldieren anders dan een paard beschikbaar in ons assortiment.

De hobbelpaarden van pluche zijn in het bijzonder geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar en ook voor de kleintjes die nog een beetje ondersteuning nodig hebben. Er zijn namelijk meerdere modellen die van een omsloten zitje zijn voorzien en waarin kinderen met een veiligheidsriempje beschermd worden. Het hobbelspeelgoed met zitje en veiligheidsriempjes is bij ons onder meer beschikbaar van Bibou met keuze uit veel verschillende dieren. Ook het merk Knuffeltoys biedt dergelijke modellen aan en daarnaast ook hobbelpaarden van pluche voor kinderen vanaf 1,5 jaar die al zelfstandig op kunnen stappen en het evenwicht goed kunnen bewaren. Om tot een keuze te kunnen komen, is het handig als je eerst de afbeeldingen bekijkt of bijvoorbeeld op basis van een voorkeur van een merk of prijsklasse het aanbod ontdekt. Je kunt van ieder model te zien krijgen wat de specificaties zijn door op de afbeelding te klikken. Na een keuze te hebben gemaakt, kun je gelijk een bestelling plaatsen voor het leukste hobbelpaard pluche. 

© 2023 Hobbelpaarden.nl is onderdeel van XLShop