• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Hobbelpaarden

Hobbelpaarden vind je bij ons in allerlei soorten en van verschillende materialen. Wij bieden je het grootste aanbod met hobbelpaarden voor kinderen vanaf 1 jaar. Het materiaal varieert van hout tot pluche en ook qua uitvoering en prijs zijn er verschillen. Vergelijk meteen het aanbod van Hobbelpaarden.nl en bestel het leukste speelgoed voor je kind.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Soorten hobbelpaarden

Bij je keuze voor een van de hobbelpaarden kun je met je voorkeur voor het materiaal rekening houden. Zo hebben wij in het aanbod de echte klassieke houten hobbelpaardjes beschikbaar, maar zijn er ook moderne uitvoeringen met zacht materiaal, zoals pluche. Het hobbelspeelgoed voor de allerkleinsten zijn voorzien van een veiligheidsbeugel, zodat je kindje er niet vanaf kan vallen als je kind te enthousiast aan het bewegen is.

Bij de aanschaf van een van de hobbelpaarden houd je natuurlijk rekening met de leeftijd en lengte van je kindje. Een verwijderbare veiligheidssteun wordt bijvoorbeeld aangeraden als je kind nog maar net 1 jaar is. Je kunt ook met de lengte van je kind rekening houden door op de zithoogte van de verschillende modellen te letten.

Bij ons vind niet alleen hobbelpaarden in de uitvoering van een paard, maar ook andere modellen. Zo kun je onder meer uit diverse hobbeldieren een keuze maken, zoals voor het schattige hert van Bibou of voor de knuffelbeer van Knuffeltoys. Een houten klassieker is het hobbelpaard model in het model Naturel van Pintoy. Of wat te denken van een model in de uitvoering van een brandweer, schaap, scooter, auto of de hippe Wishbonebike Flip.

Bij elk model van de hobbelpaarden vind je uitgebreide informatie over het hobbelspeelgoed, zoals het materiaal, leeftijdsindicatie en aanwezigheid van voetsteunen. Je kunt dan ook gelijk zien of het hobbelpaard ook in andere kleuren beschikbaar is.

Maak je kind blij met een van de hobbelpaarden van Hobbelpaarden.nl. Je kunt meteen bestellen en als je dat op tijd doet, zorgen wij ervoor dat de bestelling morgen of een dag later al afgeleverd wordt. Je betaalt veilig online en wij leveren alle hobbelpaarden met garantie en dertig dagen zichttermijn.

© 2024 Hobbelpaarden.nl is onderdeel van XLShop