Nattou hond met veiligheidsriem
8,6(43 beoordelingen)

Janod hobbelpaard

Het hobbelpaard van het Franse merk Janod, wordt gemaakt in het oosten van Frankrijk in de Jura. Janod staat voor kwaliteit en heeft een eigentijds ontwerp. Niet verwonderlijk, want het hart van de organisatie is de eigen design afdeling. Hier worden de meest uiteenlopende soorten kinderspeelgoed ontworpen.

 

Het hobbelpaard van Janod, zoals de Pomme de Pin is een mooi voorbeeld hiervan. De heer Louis Janod begon ruim 40 jaar geleden met het maken van houten speelgoed. De voorliefde voor hout is dan ook terug te zien in de vele speelgoed ontwerpen als blokkenkarren, loopwagens, hobbelpaarden of duwkarren. Het topstuk van Janod is het houten hobbelpaard Caramel. Andere zeer trendy kinderspeelgoed is de houten raket, circus poppetjes, kleine houten autoÕs en de zeer fraai vorm gegeven kinderkeukentjes. Dit Franse merk vind je in Nederland bij de kleine speelgoedwinkel en een geselecteerd aantal internetshops. Zo ook zijn wij officieel dealer. Janod is een grote speler op het gebied van houten speelgoed en wordt in 34 landen verkocht. Door het moderne design gaat het hobbelpaard van generatie op generatie mee. Het model Pony Pony is een voorbeeld van een hobbelpaard van Janod waarbij een bestaand concept in een nieuw jasje is gestoken. Alle producten worden geleverd met volledige fabrieksgarantie en zijn voorzien van het CE-keurmerk. Wel zo veilig! Ben je op zoek naar een mooi houten hobbelpaard, dan is een van de modellen van Janod wellicht geschikt.
 

De Janod Caramel is een klassiek houten hobbelpaard met prachtige moderne afwerking en verwijderbare veiligheidsbeugel. Het hobbelpaard van Janod komt uit Frankrijk en is ... Meer

  • vanaf 1 jaar
  • Op voorraad: Ja
  • Levertijd: 1 dag
  • Geen verzendkosten
8,8(43 Beoordelingen)
Actie: Nu 18% korting
€ 109,95    € 89,95