Nattou hond met veiligheidsriem

Jip hobbelpaard

Een Jip hobbelpaard valt allemaal binnen een leuk en speels thema. Zo heb je een hobbelpaard in de vorm van een roze scooter, auto, brandweerwagen of blauwe scooter. Een Jip hobbelpaard is gemaakt van hout en zorgen ervoor dat kids vanaf 1 jaar zich op een actieve manier urenlang vermaken! Een jip hobbelpaard is uniek en exclusief.

Jip hobbelpaard met ruimste keuze bij Hobbelpaarden.nl

Het leuke van het uitzoeken van een Jip hobbelpaard bij Hobbelpaarden.nl is dat er zo enorm veel keuze wordt geboden. Het gevarieerde assortiment dat wij bieden van dit speelgoedmerk zorgt ervoor dat er echt voor iedereen wat wils te vinden is. Het speelgoedmerk staat bekend om de vrolijke ontwerpen, grappige details en variatie in kleuren. Dat zie je dan ook gelijk terug in ons aanbod. De thema’s zijn zo gevarieerd dat er niet meer standaard van een Jip hobbelpaard kan worden gesproken. Bij ons kun je namelijk evengoed een auto uitzoeken, waar kinderen op kunnen hobbelen, maar een hobbelvliegtuig behoort eveneens tot het aanbod. Ten aanzien van de diersoorten heb je bij ons ook een keuze uit andere dieren dan paarden, zoals in de vorm van een schildpad of een dinosaurus. Voor wat betreft de prijzen geldt dat het speelgoedmerk relatief goedkoop is te noemen en zeker in verhouding tot de kwaliteit. Bij Hobbelpaarden.nl profiteer je daarbij van nog scherpere prijzen voor een Jip hobbelpaard.

 

Jip hobbelpaard vandaag bestellen en morgen bezorgd

Het maken van een keuze is eenvoudig door eerst alle afbeeldingen eens te bekijken en van de meest favoriete exemplaren de beschrijving en kenmerken door te nemen. Zo kom je vanzelf uit bij het Jip hobbelpaard waar de voorkeur echt naar uitgaat. Nadat de keuze gemaakt is, hoeft je kind niet lang meer te wachten voor het kan beginnen met hobbelen. Onze service bestaat namelijk onder meer uit een snelle levering. Op de website kun je altijd zien wanneer een Jip hobbelpaard geleverd wordt als je nu de bestelling zou doen. De meeste hobbelpaarden van het merk Jip kunnen wij vanuit voorraad leveren en dat betekent dat bij in de meeste situaties op werkdagen al de volgende dag kunnen bezorgen. Met betrekking tot het betalen, maakt Hobbelpaarden.nl het iedereen gemakkelijk. Wij bieden namelijk meerdere opties aan, zodat je kunt afrekenen met iDeal of bijvoorbeeld de creditcard kunt gebruiken. Het Jip hobbelpaard leveren wij dertig dagen op zicht en als de voorgestelde datum van bezorging niet past, dan kun je zelf een andere afleverdatum kiezen. 

Beste klant,

Helaas heeft uw zoekterm geen resultaat opgeleverd.

Vul een nieuwe zoekterm in, of neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op 0541-228062.

Met vriendelijke groet,

hobbelpaarden.nl
Naar home