Nattou hond met veiligheidsriem
8,7(70 beoordelingen)

New Classic Toys hobbelpaard

De hobbelpaard van het merk New Classic Toys is er een van hoge kwaliteit en is niet tijdsgebonden. De naam New Classic Toys zegt het al. Nieuwe producten maar gestoken in een klassiek jasje. Een hobbelpaard van dit merk is gemaakt op een houten onderstel en het paard van lekkere zachte pluche materialen. 

In het gezellige plaatsje Medemblik In Noord-Holland is New Classic Toys gevestigd. Dit oer Hollandse bedrijf is al jaren een begrip op de speelgoedmarkt. Desalniettemin is dit leuke merk niet erg bekend op de Nederlandse markt, hetgeen voornamelijk komt omdat de grote bekende speelgoedzaken hun assortiment meer en meer afstemmen op zeer voordelige plastic en kunststof speelgoed. En dat is nu juist niet waar het merk New Classic Toys voor staat. Het motto is: spelen is voor kinderen van groot belang. Echter wil men dit wel bereiken met zorgvuldig geselecteerd en geproduceerd speelgoed van eerlijke en duurzame materialen. Het zal je dan ook niet verbazen dat naast een pluche hobbelpaard, er door New Classic Toys vele soorten houten speelgoed wordt gemaakt. Houten muziekinstrumenten en poppenwagens voeren daarin de boventoon. Door de keuze van hout als basisgrondstof maakt deze leverancier het mogelijk dat het eigentijds spelen wordt doorgegeven aan de volgende generatie. In diverse landen wordt dit speelgoed verkocht, waaronder Frankrijk, Duitsland en Engeland. Alle producten worden geleverd met fabrieksgarantie en CE keurmerk. Tenslotte... hoe klassiek wil je het hebben, want het logo van New Classic Toys is een hobbelpaard.

Heerlijk pluche hobbelpaard van New Classic Toys, voor kids vanaf 1, 5 jaar. Met stoere stijgbeugels en zadel. Knijp je deze trouwe ... Meer

  • vanaf 1,5 jaar
  • Op voorraad: Nee
  • Tijdelijk niet leverbaar
  • Geen verzendkosten
9,0(70 Beoordelingen)
Nu met 20,- korting.
€ 79,95    € 69,95