Nattou hond met veiligheidsriem
8,3(6 beoordelingen)

Scratch hobbelpaard

Een hobbelpaard van Scratch is modern en eigentijds. Dit Belgische merk verkoopt haar producten sinds enkele jaren op de Nederlandse markt. Met een prachtig ontwerp heeft Scratch op haar design afdeling een eigen look voor hun houten hobbelpaard gemaakt. Dit leuke design is door Scratch ook doorgezet in ander speelgoed. 

Scratch heeft een heldere keuze gemaakt voor het materiaal hout. Door gebruik te maken van onder andere beukenhout, krijgt het speelgoed van Scratch een prachtige natuurlijke uitstraling. Dit in combinatie met mooie lichte kleuren en prachtig afgewerkte materialen maakt Scratch tot een van de beste speelgoedmerken van Belgi‘. Een voordelig pluche of kunststof hobbelpaard zal je dan ook niet aantreffen in de collectie. Naast leuke hobbelpaarden, zijn er in ook houten driewielers, loopwagens, stoeltjes, karretjes, grappige poppetjes en uiteraard auto's. Het speelgoed van Scratch vind je niet bij de bekende speelgoedketens, vandaar dat dit merk minder bekend is in Nederland. Wij willen je niet onthouden van dit leuke merk en zijn inmiddels officieel dealer. Veiligheid is naast een eigentijds design een andere pijler van Scratch. Voor alle hobbelpaarden is een veiligheidsbeugel optioneel verkrijgbaar. Afhankelijk van de leeftijd van het kind en de mate waarin je kindje zijn of haar evenwicht kan bewaren is de afweging voor de aanschaf van een veiligheidsbeugel. Deze beugels zijn eenvoudig te monteren en eveneens weer eenvoudig te verwijderen. Uiteraard zijn alle producten voorzien van een CE-keurmerk en niet onbelangrijk alles wordt geleverd met volledige fabrieksgarantie. Ben je op zoek naar een hobbelpaard met een eigentijds design, kijk dan eens bij de modellen van Scratch.

Hobbellen maar met dit hobbelpaard stippen van Scratch. Met afneembare veiligheidsbeugel, handvatten en beukenhouten onderstel. Dit houten hobbelpaard is door deze veiligheidsbeugel geschikt voor kinderen ... Meer

  • vanaf 1 jaar
  • Op voorraad: Ja
  • Levertijd: 1 dag
  • Geen verzendkosten
8,5(6 Beoordelingen)
€ 99,95    € 89,95